Om os

Vi er et fagligt og progressivt team...


Gardinland er en af Københavns største gardin-specialforretninger. Indehaveren Jacob Kiel, overtog specialforretningen indenfor gardiner og solafskærmning i 2015. Han driver ligeledes Kiels Gardiner i Vordingborg, og har mere end 20 års erfaring inden for faget.

Den tidligere ejer Bent Madsen har gennem 30 år opbygget en fast og stabil kundekreds, bestående af såvel private- som firmakunder indenfor mange forskellige erhverv, og institutioner.


Jacob Kiel og hans trofaste medarbejdere står til rådighed med gode råd og vejledning, og gør alt hvad de kan, for at kunderne opnår det bedste resultat hver gang.

Vi besøger jævnligt messer og udstillinger i Danmark og øvrige Europa, så vi er hele tiden på forkant med det nyeste nye.

Se mere på gardinland.dk og find inspiration til den optimale gardinløsning.


Gardinland løser såvel små som store opgaver indenfor gardiner og solafskærmning. Vi har kunder i hele landet og giver med glæde

gode råd, faglig kompetent og saglig vejledning.

Vores Team

Mona Rasmussen

Butiksansvarlig


Mona er klar til at tage imod dig i butikken, besvare email og telefonen.

Jacob Kiel

Sælger / Montør


Jacob kører ud til kunderne og rådgiver, måler op og monterer.


Det siger kunderne

SUPER MEGA MEGET TILFREDS


Har igen brugt Gardinland, igen et meget kompetent stykke arbejde. Vores nye plissegardiner er meget flotte, super opmåling, god rådgivning i.f.m. valg af stof samt råd til monteringen alt i alt en fantastisk god service og hurtig levering.

Kan kun anbefale Gardinland.


#Anne-Marie Kirk Holm


Hold dig opdateret... Følg os på de sociale netværk

Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Google+

Amagerbrogade 232 - 2300 København S.

(+45) 32 55 73 03